loading   Laddar sida...
' ' ' ' ' ' ' '
 

Välkommen till Apotek & Egenvård

Inspiration Kunskap Framgång

Välkommen till nya fräscha mötesplatsen Apotek & Egenvård! Det här är den enda B2B mötesplatsen i Sverige för dig inom branscherna Apotek, Egenvård, Läkemedel, Hälsa, Hudvård, Hälsofack och Hälsokost i ett bredare perspektiv. 

Apoteksbranschen genomgår stora förändringar med vidgad kundfokus, säljinriktat perspektiv på egenvård med alltmer pålästa och insatta kunder i hälsofrågor. Även intresset för egenvårdsbranschen har ökat stort! För att möta det ställs det allt större krav på branschen med bl.a. ökad försäljning, även i form av e-handel, samt ökad produktkunskap. Intressant är även utvecklingen av apoteksbolagens profilering, e-handel och den digitala hälsomarknaden. Detta vill vi spegla samtidigt som vi lyfter blicken och känner in framtidens utveckling. Allt på den självklara mötesplatsen för er!

Registrera dig som besökare!
Att besöka mässan och föreläsningar är helt kostnadsfritt, det enda som du behöver göra är att registrera dig och ta med dig din namnbricka till mässan. Spara tid på mässan och registrera dig redan idag! REGISTRERA DIG SOM BESÖKARE HÄR!


Du som leverantör är väl med? Om inte, hittar du mer information här >>

Välkomna!

 

Nya inslag på mässan!

I år hittar du en hel del nyheter på mässan. Tex News & Innovation Area där du hittar de senaste innovationerna från våra utställare. Och Hälsobaren, där utställarna bjuder på smakprover inom functional foods, hälsokost, superfoods mm. Missa inte detta!


 
 

 

Kunskap och Inspiration

På Apotek & Egenvård kommer vi att erbjuda ett utökat och vässat seminarieprogram med hjälp av olika partners inom branschen. Du kommer att hitta seminarier som ger kompetensutveckling som speglar branschens vardag och nyheter inom branschen. Se hela programmet här >>

 

 

SNABBFAKTA

Apotek & Egenvård 2017

7-8 september, 2017
7 september kl 9 -18
8 september kl 9 -17
Kistamässan, Stockholm

 

BESÖKARREGISTRERING
ANMÄL DIG TILL
VÅRT NYHETSBREV
Arrangör:
 

PARTNER:


             

           
          
Arrangör: