loading   Laddar sida...
 

Välkommen till Apotek & Egenvård

Inspiration Kunskap Framgång

Välkommen till nya fräscha mötesplatsen Apotek & Egenvård! Det här är den enda B2B mötesplatsen i Sverige för dig inom branscherna Apotek, Egenvård, Läkemedel, Hälsa, Hudvård, Hälsofack och Hälsokost i ett bredare perspektiv. 

Apoteksbranschen genomgår stora förändringar med vidgad kundfokus, säljinriktat perspektiv på egenvård med alltmer pålästa och insatta kunder i hälsofrågor. Även intresset för egenvårdsbranschen har ökat stort! För att möta det ställs det allt större krav på branschen med bl.a. ökad försäljning, även i form av e-handel, samt ökad produktkunskap. Intressant är även utvecklingen av apoteksbolagens profilering, e-handel och den digitala hälsomarknaden. Detta vill vi spegla samtidigt som vi lyfter blicken och känner in framtidens utveckling. Allt på den självklara mötesplatsen för er!

Besökarregistreringen är nu öppen!
Att besöka mässan är helt kostnadsfritt, det enda som du behöver göra är att registrera dig och ta med dig din namnbricka till mässan. Spara tid på mässan och registrera dig redan idag! REGISTRERA DIG SOM BESÖKARE HÄR!


Du som leverantör är väl med? Om inte, hittar du mer information här >>

Välkomna!

 
Ställ ut på Apotek & Egenvård
Apotek & Egenvård är en oslagbar kanal för att skapa personliga relationer med nyckelpersoner på ett effektivt och kostnadsbesparande sätt. Här når du ut direkt till din målgrupp. Lansera nya produktnyheter eller positionera ditt varumärke på marknaden direkt mot beslutsfattare, inköpare, kategorichefer m.fl. Kontakta oss idag för mer information.


 
 

Kunskap och inspiration
På Apotek & Egenvård kommer vi att erbjuda ett utökat och vässat seminarieprogram med hjälp av olika partners inom branschen. Du kommer att hitta seminarier som ger kompetensutveckling som speglar branschens vardag och nyheter inom branschen. Mer information om seminarierna kommer vi att lägga ut inom kort.

 

SNABBFAKTA

Apotek & Egenvård 2017

7-8 september, 2017
7 september kl 9 -18
8 september kl 9 -17
Kistamässan, Stockholm

 

BESÖKARREGISTRERING
ANMÄL DIG TILL
VÅRT NYHETSBREV
Arrangör:
 

PARTNER:


             

           
          
Arrangör: